• (+383) 44 666 565
  • info@antracit.biz

Antracit LLC by Tekno Trade

ANTRACIT LLC është kompani e cila merret me shitjën me shumicë dhe pakicë të akseesorëve të mobiljeve dhe kuzhinave, të dyerve të dhomave, veglave të punës dhe materialeve të imëta ndërtimore. Antracit LLC është kompani familjare e themeluar nga drejtuesit e Tekno trade, me lokacion të ri, dhe me shumë distribucione me ekskluzivitet si Yuma Kilit, Sofuoglu, SGS, Norton, CAGSAN, Domodek, RBT etj

Rreth kompanisë

8000

Produkte

200

Aksesorë për kuzhina

100

Lloje të dyerve

10000

Vegla të punës